2021-11-26 10:55:28• hírek • Bede Emőke

Közel 200 betöltésre váró állást jegyeznek Szatmár megyében

A Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség heti rendszerességgel összesíti a megyében található szabad állásokat. A legfrissebb kimutatás szerint jelenleg 196 betöltetlen munkahelyre keresnek alkalmazottat.

Ezek közül az alábbi munkahelyek betöltéséhez kell felsőfokú végzettség: kutatási asszisztens, elektroenergetikai mérnök, mezőgazdasági mérnök, kohómérnök, HR-menedzser, illetve út- és hídépítési vezető.


Negyvennégy helyre felveszik azon középfokú végzettséggel rendelkező személyeket is, akik az alábbi munkakörökben helyezkednének el: futár, értékesítési ügynök, cukrász, lakberendező, kereskedelmi dolgozó, betongépkezelő, autószerelő, számítógépkezelő, teherautósofőr, egészségügyi asszisztens stb.


A következő 109 helyre pedig akkor is jelentkezhetnek a munkavállalók, ha csak általános iskolai képzésben vettek részt: biztonsági őr, konyhai kisegítő, beteggondozó, idősgondozó, pultos, szakács, takarítónő, mosogató, géplakatos, kereskedelmi dolgozó, árupakoló, varró, csomagoló, mezőgazdasági szakmunkás, autómosó, teherautósofőr, stb.


Tizenhét munkahelyre pedig az is jelentkezhet, aki az általános iskolát már nem fejezte be, vagy egyáltalán nem is járt iskolába. Ők varró, takarítói, eladói és szállodai karbantartói posztokra jelentkezhetnek.


További információkért keresse az ügynökség székhelyét, melyet a Ion Ghica utca 36. alatt lehet megtalálni, telefonszámuk pedig 0261 770 237.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: